cctv

Friday, 30 November 2012

BBQ Party(SPM is Over)

Assalamualaikum....

      "SPM is Over!!!"weeeeeeeeee.....so aku dengan member2 kelas aku pun planning la kan nk buat party bbq..saja2 la kan nk meraikan tamatnya menjawab peperiksaan SPM.hehehe.selain itu jugak kitorang nak berkumpul ramai2...urm yelakan lepas ni semuanya bawa haluan masing2>_<!!..

        Anyway,picture kat bawah ni aktiviti yg kitorang buat time BBQ Party tersebut...


cewah...pandai jgak ak masak..haha:-P

control macho la konon..hehe..





Ninot,Ecah,Jejer,Adyla


Thursday, 29 November 2012

Tamatnya sesi persekolahan bagiku



Assalamualaikum...

     Pada hari ini bersamaan tarikh 29.11.2012 adalah tamatnya sesi persekolahan bagiku..dan pada tarikh ini juga tamatlah aku sebagai pelajar dan timbalan ketua pemimpin pelajar di SMK Serendah.

     Pada petang tadi setelah selesai aku menjawab paper terakhir spm,dalam hatiku ini terdetik perasaan sebak dan sedih tatkala mengimbas kembali peristiwa2 yang lalu dan kenangan yang telah aku lalui di sekolah ini.Di sekolah inilah tempatku menimba ilmu,tempatku mencari teman dan tempatku mempelajari sifat kepimpinan.
 
     Dua tahun yg lalu dihati ku ini terdetik suatu perasaan"bilalah ak nak habis sekolah ni"..dan bila tibanya saat itu bru kudapat rasakan betapa sebak dan sedihnya ketika ingin meninggalkan alam persekolahn..tapi apakan daya,hidup ini diibaratkan roda yg berpusing..di bawah ini,ingin ku kongsikan sedikit kenangan dan peristiwa yg telah ku lalui di sekolah..
















Monday, 19 November 2012

Jamuan Pemimpin Pelajar

 We are senior pemimpin pelajar 2012...

 Ni anak2 buah aku..hehehe....


 aish safwan ni!!!aku tgah makan pun dia ambik gambar..haha..


 hahaha...x tau arr ngan diorang ni....


Ini kawan aku yg bernama Nuzul...